Skip to main content
Sin categoría

Votació popular per a la selecció de grups de la Fira Recerca en Directe

By 30 de enero de 2017septiembre 7th, 2023No Comments

La Fira Recerca en Directe –que organitza la Unitat de Cultura Científica del Parc Científic de Barcelona, en col·laboració amb l’Obra Social «la Caixa» i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT)– pretén mostrar projectes d’investigació actuals que s’estan duent a terme a Catalunya en diversos camps de recerca. Amb l’objectiu d’apropar la ciència a tots els ciutadans 12 grups traslladen part del seu laboratori a CosmoCaixa, a fi d’interactuar amb els assistents i oferir-los l’oportunitat de fer experiments i resoldre enigmes tot seguint la metodologia científica.

D’entre totes les propostes que es presenten per a participar a la Fira, un comité avaluador selecciona els 11 grups que presentaran els seus projectes de recerca. L’estand número 12 està reservat per a que els estudiants guanyadors del premi BATX2LAB presentin els seus treballs de recerca.

Enguany, hem volgut incorporar la societat en aquest procés de selecció i per això s’ha obert una votació popular, per a què tothom pugui indicar les seves preferències sobre les temàtiques de més interès entre les diferents propostes presentades. Es podien escollir fins a tres projectes de recerca i l’opció més votada tindria presència assegurada a la Fira.

El resultat d’aquest procés ha estat una participació de més de 700 vots i el següent projecte guanyador amb 31% dels vots:

 

 La malària, de l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal)

Vols conèixer com treballem per combatre la malària i com estudiem l’efectivitat de fàrmacs per a l’eliminació de les diferents formes del paràsit que la causa?

Amb el suport de:

logo_MEIC_FECYT_Web2017    Aj_BCN_D.indd