Skip to main content
Sin categoría

El Parc Científic de Barcelona engega la 13a edició del programa BATX2LAB

By 13 de abril de 2017septiembre 7th, 2023No Comments

El Parc Científic de Barcelona (PCB) engega, per 13è any consecutiu, una nova edició del BATX2LAB, el programa de tutories de treballs de recerca d’estudiants de batxillerat. El proper dia 26 d’abril, a les 16.00 h a l’Auditori del PCB, tindrà lloc una reunió informativa adreçada al professorat dels alumnes interessats en participar-hi, on se’ls informarà del funcionament del programa i les àrees específiques de recerca dels investigadors que enguany faran de tutors.

articleI3M7MBLNBATX2LAB és el nou nom del programa Recerca a Secundària del PCB, i enguany arriba a la 13a edició.

El programa ofereix a estudiants de primer de batxillerat la possibilitat de dur a terme la part pràctica del seu treball de recerca als laboratoris del PCB tutoritzats per un investigador, i finalitza amb el lliurament de 3 premis als millors projectes.

A més a més, els guanyadors seran presents amb un estand a la Fira Recerca en Directe –que enguany se celebra del 3 al 6 de maig a CosmoCaixa Barcelona– juntament amb 11 grups de recerca d’institucions de prestigi de tot Catalunya per donar a conèixer al públic assistent l’estudi que han dut a terme.

BATX2LAB s’emmarca dins de Recerca en Societat, la proposta del Parc Científic de Barcelona per afavorir el diàleg entre la ciutadania i els investigadors i fomentar les vocacions entre els joves, una de les seves línies estratègiques des de l’any 2003. Aquest programa compta amb el suport de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT)-Ministeri d’Economia i Competitivitat i l’Ajuntament de Barcelona.

Avui dia, el programa aplega més de 100 activitats en què participen anualment prop de 5.000 persones. L’any 2016 va ser reconegut amb el Segell de Qualitat Educativa del Consell de Coordinació Pedagògica de Barcelona (CCP).

• Per demanar més informació o confirmar assistència: difusiociencia@pcb.ub.cat

Amb el suport de:
logo_MEIC_FECYT_Web2017  Aj_BCN_D.indd