Skip to main content
Sin categoría

Vols fer les pràctiques del teu treball de recerca a un laboratori del Parc Científic de Barcelona?

By 27 de abril de 2017septiembre 7th, 2023No Comments

S’engega de nou BATX2LAB per portar els estudiants de batxillerat al laboratori i tutoritzar els seus treballs de recerca! 

Web

El Programa BATX2LAB del Parc Científic de Barcelona (PCB) acull estudiants de primer de batxillerat que hagin d’iniciar el seu Treball de Recerca (TR) i se’ls ofereix la possibilitat de dur a terme la part pràctica del seu TR als laboratoris del PCB tutoritzats per un investigador que, a més, els assessorarà en el transcurs de l’elaboració del treball.

Aquest programa es duu a terme amb el suport de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT)-Ministeri d’Economia i Competitivitat i de l’Ajuntament de Barcelona.

Què cal fer per a participar-hi?

Per poder participar en el Programa es recomana que el professor responsable del TR de l’alumne assisteixi a la reunió informativa. Enguany, aquesta va tenir lloc el passat dia 26 d’abril a les 16 h a l’Auditori del PCB (c/ Baldiri Reixac, 4-8), on es va informar del funcionament del programa, així com de les àrees temàtiques dels investigadors que faran de tutors aquest curs

Si, d’acord amb el professor, l’alumne està interessat a participar, caldrà que es descarregui (imprescindible per poder-lo enviar), ompli i envïi el formulari d’inscripció i que faci arribar al PCB per correu electrònic la documentació següent abans del dia 15 de maig:

– Notes finals d’ESO
– Carta de motivació de l’alumne
– Carta de recomanació del tutor de l’institut

Per més informació, pots descarregar-te les bases o també ens pots contactar a través del mail difusiociencia@pcb.ub.cat.

Per a tots aquells que us sigui impossible assistir a la reunió, s’enviarà tota la informació per correu electrònic.

Descarrega’t el formulari d’inscripció

Presentació de sol·licituds del 26 d’abril al 15 de maig de 2017

Confirma la teva assistència a la reunió informativa: 26 d’abril a les 16 h (c/ Baldiri Reixac, 4-8) a difusiociencia@pcb.ub.cat

Amb el suport de:
logo_MEIC_FECYT_Web2017      Aj_BCN_D.indd