Skip to main content
Sin categoría

S’obre la convocatòria de la 16a edició de Passa l’estiu al Parc!

By 1 de junio de 2017septiembre 7th, 2023No Comments

A partir d’avui, 1 de juny, es podran cursar les sol·licituds per inscriure’s al programa de pràctiques Passa l’estiu al Parc!, dirigit a estudiants de màster o de l’últim curs de grau o llicenciatura. L’objectiu d’aquesta iniciativa, organitzada anualment pel Parc Científic de Barcelona (PCB), és apropar la recerca a joves de qualsevol universitat del món a través de la seva participació en projectes que es desenvolupen al PCB. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 18 de juny.

articleEl Parc Científic de Barcelona ofereix la possibilitat de fer pràctiques en empreses i centres de recerca ubicats al PCB durant els mesos de juliol, agost i setembre.

Les pràctiques del programa Passa l’estiu al Parc! es duran a terme en instituts, empreses i plataformes tecnològiques del PCB que centran la seva activitat en diversos àmbits  relacionat amb les ciències de la vida (biotecnologia, biomedicina, biologia, química, medicina regenerativa, etc.). La durada serà de tres mesos, juliol i agost i setembre, al termini dels quals els participants rebran un certificat acreditatiu del PCB.

Enguany és el setzè any consecutiu que el Parc Científic de Barcelona promou aquesta iniciativa. A les edicions anteriors hi han participat prop de 350 estudiants i se n’han rebut més de 1.000 sol·licituds. Segons les enquestes de valoració del programa, tant els estudiants com els tutors que n’han format part es mostren satisfets d’aquesta col·laboració, fet que es confirma per la vinculació que els joves mantenen amb el grup de recerca amb el qual han treballat un cop finalitzat el període de pràctiques.

El programa Passa l’estiu al Parc! es duu a terme amb la col·laboració de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT)-Ministeri d’Economia i Competitivitat.

■ Bases de la convocatòria [+]
■ Taula dels tutors i projectes [+]
Formulari d’inscripció [+]

Amb el suport de:
logo_MEIC_FECYT_Web2017