Skip to main content
Sin categoría

S’obre el termini d’inscripció a la Fira recerca en Directe per als centres educatius

By 6 de septiembre de 2017septiembre 7th, 2023No Comments

Avui, dimecres 6 de setembre, el Parc Científic de Barcelona (PCB) obre el termini d’inscripció per participar a la Fira Recerca en Directe als centres educatius d’arreu Catalunya. L’esdeveniment, que tindrà lloc a CosmoCaixa Barcelona entre els dies 11 i 14 d’abril de 2018, s’emmarca dins del programa de divulgació de la ciència

Recerca en Societat del PCB, que ofereix més de 100 activitats en què participen prop de 5.000 persones cada any. A la darrera edició més de 1.600 visitants van tenir l’oportunitat de fer experiments científics de la mà de 80 investigadors.

L’objectiu de la Fira Recerca en Directe –que organitza la Unitat de Cultura Científica del Parc Científic de Barcelona, en col·laboració amb l’Obra Social «la Caixa» i el suport de l’Ajuntament de Barcelona i de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT)– és mostrar els projectes d’investigació actuals que s’estan duent a terme a Catalunya en els diversos camps de recerca, per tal d’apropar la ciència a tots els ciutadans i fomentar vocacions científiques entre els joves.

Enguany, se seleccionaran 12 grups que traslladaran part del seu laboratori a aquest espai emblemàtic, a fi d’interactuar amb els assistents i oferir-los l’oportunitat de fer experiments i resoldre enigmes tot seguint la metodologia científica.

►Les inscripcions s’han de fer a través del web del Programa d’Activitats Escolars (PAE) de l’Institut Municipal de l’Ajuntament de Barcelona.

Amb el suport de:

logo_MEIC_FECYT_Web2017    Aj_BCN_D.indd