Site icon RECERCA EN SOCIETAT

Ja tenim els grups de recerca que participaran a la Fira Recerca en Directe d’enguany!

 

Fruit del procés de votació popular, en el que heu participat més de 1400 persones per triar un dels projectes per a la Fira Recerca en Directe 2018, ha resultat seleccionat, amb el 26.85% dels vots, el següent grup de recerca:

 Recerca en educació, democràcia i participació
Grup de recerca Educativa. Universitat de Vic- Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC)
Vols conèixer com estudiem l’aplicació de conceptes com la democràcia i la participació al sistema educatiu?

Tanmateix, el dilluns 18 de desembre va tenir lloc la reunió del comitè avaluador que selecciona els altres 11 grups de recerca i entitats que han de participar en la Fira Recerca en Directe 2018 i la resolució ha estat la següent:


Agraïm la participació de totes i tots vosaltres, i donem l’enhorabona als grups de recerca i institucions que traslladaran el seu laboratori a CosmoCaixa, a fi d’oferir-vos l’oportunitat de fer experiments i resoldre enigmes, tot seguint la metodologia científica.

Us esperem a la Fira Recerca en Directe 2018 de l’11 al 14 d’abril perquè conegueu i gaudiu de la recerca que s’està duent a terme actualment a Catalunya de primera mà!

Recordeu que per a les escoles, la Fira Recerca en Directe 2018 es farà a CosmoCaixa els dies 11, 12 i 13 d’abril amb prèvia reserva. Afanyeu-vos a fer la vostra reserva a través del PAE, ja queden molt poques places!!

El dissabte 14 d’abril de 10 h a 14 h l’entrada és lliure per al públic general i la visita està inclosa amb l’entrada al CosmoCaixa de Barcelona.

HI ESTEU TOTS CONVIDATS!

Amb el suport de:

   

Exit mobile version