Site icon RECERCA EN SOCIETAT

Coneix els grups de recerca que participaran a la Fira Recerca en Directe d’enguany!

Fruit del procés de votació popular, en el que heu participat més de 500 persones per triar un dels projectes per a la Fira Recerca en Directe 2019, ha resultat seleccionat, amb el 26.94% dels vots, el següent grup de recerca:

 CRISPR i la regeneració d’òrgans

 Pluripotency for organ regeneration. Institut de Bienginyeria de Catalunya (IBEC)
Vols conèixer com apliquem la tècnica de la CRISPR a la recerca de la regeneració d’òrgans?

Tanmateix, el dimecres 14 de novembre va tenir lloc la reunió del comitè avaluador que selecciona els altres 11 grups de recerca i entitats que han de participar en la Fira Recerca en Directe 2019 i la resolució ha estat la següent:


Agraïm la participació de totes i tots vosaltres, i donem l’enhorabona als grups de recerca i institucions que traslladaran el seu laboratori a CosmoCaixa, a fi d’oferir-vos l’oportunitat de fer experiments i resoldre enigmes, tot seguint la metodologia científica.

Us esperem a la Fira Recerca en Directe 2019 del 6 al 9 de març perquè conegueu i gaudiu de la recerca que s’està duent a terme actualment a Catalunya de primera mà!

Recordeu que per a les escoles, la Fira Recerca en Directe 2019 es farà a CosmoCaixa els dies 6, 7 i 8 de març amb prèvia reserva. Afanyeu-vos a fer la vostra reserva a través del PAE, ja queden molt poques places!!

El dissabte 9 de març, de 10 h a 14 h, l’entrada és lliure per al públic general i la visita està inclosa amb l’entrada al CosmoCaixa de Barcelona.

HI ESTEU TOTS CONVIDATS!

Amb el suport de:

Redacció UCCi PCB:

Exit mobile version