Skip to main content
Sin categoría

El Parc Científic de Barcelona lliura els premis del programa BATX2LAB

By 28 de marzo de 2019septiembre 7th, 2023No Comments

Ahir, dimecres 27 de març, es van lliurar els premis als millors treballs de recerca dels programes BATX2LAB del Parc Científic de Barcelona (PCB) i de Bojos per la BiomedicinaCrazy About Biomedicine de l’IRB Barcelona i Fundació Catalunya–La PedreraLa trobada va aplegar un centenar d’assistents a la sala Dolors Aleu del PCB.
untitled
Maria Terrades, directora del Parc Científic de Barcelona, durant l’acte de benvinguda (Foto: Daniel Portales, PCB).

L’acte va comptar amb la presència de Maria Terrades, directora general del Parc Científic de Barcelona; Lluís Farrés, director de Coneixement i Recerca de la Fundació Catalunya La Pedrera; Joan Guinovart, ambaixador d’Outreach and Fundraising de l’IRB Barcelona; Muriel Arimon, responsable de Participació Ciutadana i Educació Científica de l’IRB Barcelona, acompanyats dels estudiants i tutors que van participar en aquesta edició 2018-2019.
untitledD’esquerra a dreta: Joan Guinovart, Muriel Arimon, Maria Terrades i Lluís Farrés (Foto: Daniel Portales, PCB).

Durant la trobada, els assistents també van gaudir del monòleg científic «Genètica i Superherois» a càrrec de la investigadora biomèdica Helena González, CEO i coordinadora de Continguts Educatius del grup Big Van: científicos sobre ruedas, que va combinar amb encert humor i ciència, interactuant amb el públic.

BATX2LAB s’emmarca dins del programa de difusió de la ciència ’Recerca en Societat’ del Parc Científic de Barcelona, que ofereix als estudiants de batxillerat la possibilitat de dur a terme la part pràctica del seu treball de recerca en diferents laboratoris del PCB, tutelats per un investigador. La iniciativa compta amb el suport de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats.

Enguany, s’han seleccionat 40 alumnes de les 163 sol·licituds rebudes per participar al BATX2LAB. Els tres estudiants guardonats en aquesta edició pertanyen a l’Institut Anna Gironella de Mundet, a l’IES Escola Intermunicipal del Penedès i a l’Institut Vilatzara de Vilassar de Mar.

Amb el suport de:

LogoMinisterioBandera-FECYTweb  Aj_BCN_D.indd

Redacció UCCi PCB:

UCCi18web