Skip to main content
Sin categoría

Publicació del llistat provisional d’assignacions de tallers «Descobreix la Recerca» i «Fes Recerca» a centres educatius

By 1 de octubre de 2019septiembre 7th, 2023No Comments

Consulta el llistat d’assignacions i confirma la teva reserva abans del 4 d’octubre!

El passat 20 de setembre es va realitzar el sorteig per assignar les places dels tallers «Descobreix la Recerca!» i «Fes Recerca!» del Parc Científic de Barcelona. Ja ha sortit publicat el llistat provisional.

captura

Aquells centres que hagin aplicat per poder tenir plaça per als tallers hauran de comprovar si han estat seleccionats, així com les temàtiques i les dates assignades.

Llistat provisional

IMPORTANT!
En cas que el centre tingui assignat un taller, haurà de confirmar la reserva fent arribar la fitxa d’inscripció complimentada a l’adreça difusiociencia@pcb.ub.cat abans del dia 4 d’octubre. Els centres educatius que no ho facin, perdran la seva reserva, i aquestes places quedaran automàticament alliberades per al següent de la llista d’espera.

Fitxa d’inscripció

Si esteu interessats en alguns dels tallers on encara han quedat places lliures, ens ho podeu comunicar a  través de l’adreça de  difusiociencia@pcb.ub.cat. S’assignaran per ordre de sol·licitud.

Les activitats formen part del Programa Recerca en Societat, que és una iniciativa que el Parc Científic de Barcelona va engegar l’any 2003 per apropar la ciència a la ciutadania i fomentar les vocacions entre els joves. Actualment, engloba més de 100 activitats en què participen prop de 5000 persones cada any.

El programa ha estat reconegut amb el Segell de Qualitat Educativa del Consell de Coordinació Pedagògica de Barcelona (CCP) impulsat per l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona (IMEB),  i compta amb el suport de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats, i de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) de l’Ajuntament de Barcelona.

Redacció UCC+i PCB:

Aj_BCN_D.indd

LogoMinisterioBandera-FECYTweb