Skip to main content
Sin categoría

Dóna a conèixer un dels teus projectes de recerca a la societat!

By 4 de octubre de 2019septiembre 7th, 2023No Comments

Participa a la Fira Recerca en Directe 2020!

Si formes part d’un grup de recerca, tens fins al 25 d’octubre per presentar la teva proposta! No t’ho pensis!!

Et recordem que ja tenim oberta la convocatòria per a seleccionar els instituts i grups de recerca que vulguin mostrar la seva investigació a la 18a edició de la Fira Recerca en Directe!, que tindrà lloc els dies 6, 7, 8, 9 de maig de 2020, de 9.30 h a 15.00 h, a CosmoCaixa.

19-03-13-11-18-09-540_deco

 

L’objectiu de la Fira Recerca en Directe –que organitza la Unitat de Cultura Científica del Parc Científic de Barcelona, en col·laboració amb l’Obra Social “la Caixa” i el suport de l’Ajuntament de Barcelona i de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT)– és mostrar els projectes d’investigació que s’estan duent a terme a Catalunya en els diversos camps de recerca, per tal d’apropar la investigació a tots els ciutadans i fomentar vocacions científiques entre els joves.

Se seleccionaran 11 grups que traslladaran part del seu laboratori a aquest espai emblemàtic, a fi d’interaccionar amb els assistents i oferir-los l’oportunitat de fer experiments i resoldre enigmes, tot seguint la metodologia científica. Novament farem participar a la societat en la selecció d’un dels grups a través del vot del projecte que més els interessi. El grup de recerca guanyador tindrà presència assegurada a la Fira!

Aquesta activitat, que forma part del programa Recerca en Societat del PCB, rep anualment més de 1.500 visites i 80 impactes en premsa.

Us convidem a participar enviant un mail abans del divendres 25 d’octubre de 2019 a l’adreçadifusiociencia@pcb.ub.cat

Esperem les vostres propostes!

Organitza:

Som Grup UB:

Amb el suport de:

LogoMinisterioBandera-FECYTweb   Aj_BCN_D.indd

Redacció UCCi PCB:

UCCi18web