Skip to main content
Sin categoría

«Cuestión de Ciencia ¡en casa!»

By 3 de abril de 2020septiembre 7th, 2023No Comments

Tenint en compte el moment actual i la crisi generada por COVID-19, el grup científic de ‘Cuestión de ciencia’, en el que col·laborem juntament amb Bayer i Big Van Ciencia que l’any passat van visitar centres de secundària para apropar la ciència a la joventut, s’ho estan treballant per tal de poder recolzar el moment actual.

200401_TW_CdCdesdeCasa_Launch

«Cuestión de ciencia ¿Te atreves a desafiar el futuro desde casa?» és l’alternativa que proposen per acompanyar el #quedatacasa però aquesta vegada dirigit al col·lectiu del professorat, que han adaptat la seva manera de treballar per continuar tutelant al seu alumnat i avançar amb el programa educatiu.

Por aquest motiu, el professorat és un dels col·lectius que també mereixen un aplaudiment en aquest moment que estem vivint. En un àmbit diferent de sanitaris i professionals dedicats a l’alimentació, el món educatiu s’ha bolcat perquè no ens aturem i acompanyar als més joves perquè la situació que està vivint el país no sigui un fre en la seva educació.

‘Cuestión de ciencia’ evoluciona amb ells per reconèixer el seu esforç i el seu treball i donar suport en la tasca de connectar i utilitzar eines digitals com a vehicle educatiu. El que no canvia són els monòlegs i l’ús i posicionament de la ciència, especialment en el moment actual.

Per a més informació podeu veure l’apartat reservat al nostre web.