Skip to main content
Sin categoría

Consulta el llistat d’assignacions dels tallers i confirma la teva reserva abans del 23 de setembre!

By 16 de septiembre de 2022septiembre 7th, 2023No Comments

El passat 15 de setembre es va realitzar el sorteig per assignar les places dels tallers “Descobreix la Recerca!” i “Fes Recerca!” del Parc Científic de Barcelona. Podeu consultar el resultat del sorteig al web on trobareu la llista provisional d’adjudicació.

Aquells centres que hagin aplicat per poder tenir plaça per als tallers rebran una comunicació per mail i hauran de comprovar que l’assignació de places i data.

Consulta el Llistat provisional >

Consulta el listat definitiu >

IMPORTANT!
Un cop comprovada l’assignació del taller, s’haurà de confirmar la reserva abans del dia 23 de setembre, per tal que sigui efectiva responent al mail rebut.

Els centres educatius que no confirmin la seva reserva, perdran les places assignades, i la reserva, quedarà automàticament alliberada per al següent centre educatiu de la llista d’espera.

El PCB posa a disposició 120 places de gratuïtat, que seran assignades atenent al nombre de tall del sorteig, per als centres que acreditin oficialment la seva situació de Centres d’Alta Complexitat.

Aquestes activitats formen part del Programa Recerca en Societat, que és una iniciativa que el Parc Científic de Barcelona va engegar l’any 2003 per apropar la ciència a la ciutadania i fomentar les vocacions entre els joves. Actualment, engloba més de 100 activitats en què participen més de 6000 persones cada any.

El programa ha estat reconegut amb el Segell de Qualitat Educativa del Consell de Coordinació Pedagògica de Barcelona (CCP) impulsat per l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona (IMEB),  i compta amb el suport de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) del Ministeri de Ciència e Innovació, i de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) de l’Ajuntament de Barcelona.

Amb el suport de: