TALLERS PER A PRIMÀRIA

Una primera aproximació al món de la recerca. Una visita al PCB per descobrir com es fa un medicament i experiments per apropar-se al mètode científic.

TALLERS PER A SECUNDÀRIA

Una oportunitat per experimentar en un laboratori. Tallers on participaràs en alguna de les etapes d’un projecte de recerca real de la mà dels mateixos investigadors/es.

TREBALLS DE RECERCA DE 1r BATXILLERAT

Per fer les primeres passes en recerca. Un programa que posa a disposició un laboratori i l’acompanyament d’un investigador/a en la part experimental del TR.

VISITES AL PCB

Una visita guiada per conèixer unes instal·lacions científiques i què s’hi investiga.

MONÒLEGS CIENTÍFICS

Una manera diferent d’apropar-se a la ciència. Des de l’humor i l’ironia, a través de les arts escèniques, us convidem a reflexionar sobre la recerca i les implicacions dels seus avenços en la societat.

EXPOSICIÓ “DONES QUE VAN CANVIAR EL MÓN”

Una exposició de 10 plafons per portar al vostre institut. Per conèixer dones del passat i del present implicades en fer créixer el coneixement científic. Seràs tu la propera dóna en canviar el món?

Coneixes la nostra Fira?

RECERCA EN DIRECTE! són 10 estands amb investigadors i investigadores que ens expliquen els projetes de recerca que tenen entre mans. Podràs parlar amb ells i experimentar com ho fan al laboratori.