TALLERS PER A PRIMÀRIA

Una primera aproximació al món de la recerca. Una visita al PCB per descobrir com es fa un medicament i experiments per apropar-se al mètode científic.

TALLERS PER A SECUNDÀRIA

Una oportunitat per experimentar en un laboratori. Tallers on participaràs en alguna de les etapes d’un projecte de recerca real de la mà dels mateixos investigadors/es.

TREBALLS DE RECERCA DE 1r BATXILLERAT

Per fer les primeres passes en recerca. Un programa que posa a disposició un laboratori i l’acompanyament d’un investigador/a en la part experimental del TR.

VISITES AL PCB

Una visita guiada per conèixer unes instal·lacions científiques i què s’hi investiga.

MONÒLEGS CIENTÍFICS

Una manera diferent d’apropar-se a la ciència. Des de l’humor i l’ironia, a través de les arts escèniques, us convidem a reflexionar sobre la recerca i les implicacions dels seus avenços en la societat.

EXPOSICIÓ “DONES QUE VAN CANVIAR EL MÓN”

Una exposició de 10 plafons per portar al vostre institut. Per conèixer dones del passat i del present implicades en fer créixer el coneixement científic. Seràs tu la propera dóna en canviar el món?

Coneixes la nostra Fira?

RECERCA EN DIRECTE! són 12 estands amb personal investigador que ens expliquen els projetes de recerca que tenen entre mans. Podràs parlar amb ells/es i experimentar com ho fan al laboratori.