Skip to main content
Sin categoría

S’obre la convocatòria de la 15a edició de Passa l’estiu al Parc!

By 6 de junio de 2016septiembre 7th, 2023No Comments

A partir d’avui, 6 de juny, es podran cursar les sol·licituds per inscriure’s al programa de pràctiques Passa l’estiu al Parc!, dirigit a estudiants de màster o de l’últim curs de grau o llicenciatura. L’objectiu d’aquesta iniciativa, organitzada anualment pel Parc Científic de Barcelona (PCB), és apropar la recerca a joves de qualsevol universitat del món a través de la seva participació en projectes que es desenvolupen al PCB. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 20 de juny.  

Les pràctiques del programa Passa l’estiu al Parc! seran remunerades i es duran a terme en instituts, empreses i plataformes tecnològiques del PCB que centren la seva activitat tant en els àmbits de la biomedicina, la biotecnologia o la química com en àrees relacionades amb les ciències socials i humanitats. La durada serà de fins a dos mesos i mig, entre juliol i setembre, al termini dels quals els participants rebran un certificat acreditatiu del PCB.

Enguany és el quinzè any consecutiu que el Parc Científic de Barcelona promou aquesta iniciativa. A les edicions anteriors hi han participat prop de 350 estudiants i se n’han rebut més de 1000 sol·licituds. Segons les enquestes de valoració del programa, tant els estudiants com els tutors que n’han format part es mostren satisfets d’aquesta col·laboració, fet que es confirma per la vinculació que els joves mantenen amb el grup de recerca amb el qual han treballat un cop finalitzat el període de pràctiques.

 Bases de la convocatòria [+]
 Taula dels tutors i projectes [+]
■  Formulari de participació [+]