Skip to main content
Sin categoría

El PCB participa a la III Festa de la Ciència de la Universitat de Barcelona

By 12 de mayo de 2017septiembre 7th, 2023No Comments

El Parc Científic de Barcelona (PCB) col·labora, un any més, a la III Festa de la Ciència de la Universitat de Barcelona que té lloc aquest divendres, 12 de maig, a l’Edifici Històric de la UB durant tot el dia amb l’objectiu d’apropar a la ciutadania la recerca que es duu a terme al Grup UB d’una manera lúdica i innovadora.

articleInstantània del taller ‘La cerca de noves aplicacions per a fàrmacs ja existents’

El Parc Científic de Barcelona és present a la Festa amb l’activitat ‘La cerca de noves aplicacions per a fàrmacs ja existents’, que forma part del taller Com es fan els medicaments? del Fes recerca!, una de les propostes del programa Recerca en Societat engegat l’any 2003 pel PCB per fer arribar ciència viva a tots els públics i fomentar les vocacions entre els joves.

Els processos de síntesi i formació de fàrmacs és sovint desconegut per la societat. Els investigadors Ivan Ramos i Carlos Heras explicaran d’una manera pràctica en què consisteix, quines són les seves fases i la complexitat que comporten, mostrant-hi als ciutadans alguns dels seus experiments per fer-los partícips de la seva recerca diària.

En aquest taller, com en tota la resta d’activitats programades a la 3a edició de la Festa de la Ciència de la UB, es posarà en valor la feina dels científics i s’explicarà de quina manera repercuteix la recerca en el progrés de la societat.

• El programa es pot consultar al següent enllaç [+]

• Més informació al web de la UB [+]

articleD’esquerra a dreta, els investigadors Carlos Heras i Ivan Ramos