Skip to main content
Sin categoría

El PCB participa en la IV Festa de la Ciència de la Universitat de Barcelona

By 11 de mayo de 2018septiembre 7th, 2023No Comments

El Parc Científic de Barcelona (PCB) ha col·laborat un any més a la IV Festa de la Ciència de la Universitat de Barcelona que ha tingut lloc aquest divendres, 11 de maig, a l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona (UB). L’objectiu d’aquesta diada és apropar a la ciutadania la recerca que es duu a terme al Grup UB d’una manera lúdica i innovadora.

El Parc Científic de Barcelona, com a UCCi i amb el suport de de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats, ha participat a la Festa amb l’activitat ‘Les mosques al laboratori’, que forma part del taller Descobreix la recerca, un dels projectes del programa Recerca en Societat engegat l’any 2003 pel PCB per fer arribar ciència viva a tots els públics i fomentar les vocacions entre els joves.

Tant en aquest taller, com en tota la resta d’activitats programades a la 4a edició de la Festa de la Ciència de la UB, es va posar en valor la feina dels científics i es va explicar de quina manera repercuteix la recerca en el progrés de la societat.

Redacció UCCi PCB:

UCCi18web