Skip to main content
Sin categoría

Jelena Stanisavljevic guanya la 4a edició del concurs ‘Un dia al PCB’

By 20 de diciembre de 2018septiembre 7th, 2023No Comments

 

Upcycled de Jelena Stanisavljevic, investigadora de l’Institut de Recerca Biomedicina de Barcelona (IRB), ha estat la guanyadora de la 4a edició del concurs de fotografia ‘Un dia al PCB’. L’objectiu d’aquest certamen –que convoca anualment el Parc Científic de Barcelona (PCB) per a les més de 2700 persones que integren la Comunitat PCB– és crear un mosaic col·lectiu amb les millors instantànies de la vida al parc. El lliurament del premi ha tingut lloc avui, dijous 20 de desembre, a la Sala Dolors Aleu.

Upcycleds, la fotografia guanyadora del concurs –premiada amb una Tablet Lenovo 10– va ser obtinguda a les entrades del Parc Científic de Barcelona, tot fent un joc de llums i colors, on es mostra d’una manera artística una imatge poc quotidiana del parc. El jurat ha valorat el seu impacte visual i la seva qualitat tècnica. “M’agrada l’estètica del PCB. M’encanta que la fotografia capturi la sorprenent quantitat de llum del matí, i també estic a favor de que els objectes senzills i quotidians puguin ser reutilitzats i reciclats. La imatge resumeix les tres idees”, explica Jelena Stanisavljevic, l’autora.

A la convocatòria s’hi han presentat 50 fotografies dutes a terme per personal vinculat a instituts de recerca, empreses, plataformes tecnològiques i altres entitats presents al Parc Científic de Barcelona.

L’elecció dels guanyadors ha estat a càrrec d’un jurat multidisciplinari integrat per representants i científics del Parc i professionals de la comunicació i del disseny gràfic que han valorat l’originalitat, la qualitat artística i tècnica i l’impacte visual.

Maria Terrades, directora general del Parc Científic de Barcelona, i Jelena Stanisavljevic durant el lliurament del premi (Foto: PCB).

Maria Terrades, directora general del Parc Científic de Barcelona, i Jelena Stanisavljevic durant el lliurament del premi (Foto: PCB).

Totes les fotografies es poden veure a les pantalles de plasma que hi ha a les recepcions de l’edifici Clúster i Torres R+D+I. També es poden consultar a Instagram amb l’etiqueta #undialpcb2018

El Parc Científic de Barcelona vol agrair a tots i totes la participació en aquest concurs, una iniciativa que ha tingut molt bona acollida entre els membres de la Comunitat PCB.

Redacció UCCi PCB:

UCCi18web