Skip to main content
Sin categoría

IdEATó: treballant per una alimentació sana i sostenible a Barcelona

By 14 de febrero de 2019septiembre 7th, 2023No Comments

Dins del marc de la primera Biennal Ciutat i Ciènciacent estudiants del programa STEAM a les aules, liderat per Barcelona Activa i el Consorci d’Educació de Barcelonaes van reunir el passat 7 de febrer al Parc Científic de Barcelona per proposar solucions als reptes sobre alimentació saludable i sostenible que es plantegen a la ciutat de Barcelona.

biennal3

El programa i.lab del Comissionat de Tecnologia i Innovació Digital de l’Ajuntament de Barcelona ha col·laborat amb laFundació Alicia en la definició dels reptes i la dinamització de la jornada per proposar idees, prioritzar-les i desenvolupar-les.

També han col·laborat amb el projecte el Barcelona Institute of Science and Technology (BIST) i l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC).

Per a més info [+info]

Redacció UCCi PCB:

UCCi18web