Resolució BATX2LAB 2019!

Ja està publicat el llistat de l’alumnat admès per a la 15a edició del programa BATX2LAB, el programa de tutories de treballs de recerca per a estudiants de batxillerat.

Web

Enguany s’han presentat més de 130 alumnes de tot Catalunya buscant poder realitzar la part pràctica dels seus treballs de recerca focalitzats en l’àmbit de la biociència en els laboratoris del Parc Científic de Barcelona.

De tot l’alumnat presentat, han estat seleccionats un total de 40 treballs de recerca que treballaran i estaran assessorats per 22 investigadors a les instal·lacions del PCB.

CONSULTA LA RESOLUCIÓ

El programa finalitza amb el lliurament de 3 premis als millors projectes. A més, els guanyadors seran presents en un estand de la Fira Recerca en Directe –que se celebra anualment a CosmoCaixa Barcelona– juntament amb 11 grups de recerca d’institucions de prestigi d’arreu de Catalunya per donar a conèixer al públic assistent l’estudi que han dut a terme.

BATX2LAB –que compta amb el suport de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) del Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat, i de l´Ajuntament de Barcelona – s’emmarca dins Recerca en Societat, el programa del Parc Científic de Barcelona per afavorir el diàleg entre la ciutadania i els investigadors i fomentar les vocacions entre els joves, reconegut amb el Segell de Qualitat Educativa del Consell de Coordinació Pedagògica de Barcelona (CCP).

Amb el suport de:
LogoMinisterioBandera-FECYTweb    Aj_BCN_D.indd

Leave a Reply