Skip to main content
Sin categoría

El Demo Day de l’Imagine Express 2020 es presenta en el marc del Tech Spirit Barcelona

By 24 de febrero de 2020septiembre 7th, 2023No Comments

Avui s’ha celebrat el Demo Day de l’Imagine Express 2020, l’acte de presentació dels resultats dels projectes accelerats durant aquest programa de l’Imagine Creativity Center. En aquesta edició, la competició es va dur a terme durant un viatge en tren de tres dies de Barcelona a París, treballant durant el trajecte i en diferents espais de la ciutat. El Parc Científic de Barcelona ha estat una de les entitats que van col·laborar en aquesta iniciativa d’innovació disruptiva per promoure el talent jove i emprenedor.

noti

Avui, al Tech Spirit Barcelona, en el marc del 4YFN del Mobile World Congress, s’han seleccionat els 2 últims guanyadors en el Demo Day del programa d’innovació disruptiva Imagine Express 2020, impulsat per Imagine Creativity Center.

En aquesta edició, la competició es va dur a terme durant un viatge en tren de tres dies, del divendres 21 de febrer al diumenge 23, de Barcelona a París a bord del tren d’alta velocitat Renfe SNCF, treballant durant el trajecte i en diferents espais de la ciutat.

Van estar 5.000 minuts els que van convertir aquest viatge en una experiència transformadora per als 28 participants, anomenats dreamers. Seguint el Mètode Lombard – propi d’Imagine i mentorizats per experts– els joves, organitzats en equips de 3 persones, van desenvolupar solucions innovadores a reptes de salut, mobilitat i sostenibilitat, plantejats per diferents empreses, i competint entre ells per categories.

El diumenge, els dreamers van presentar els seus projectes davant d’un jurat navegant pel riu Sena de París, i van ser seleccionats els 3 primers guanyadors d’aquesta setena edició del programa.

Els cinc projectes guanyadors

El Demo Day s’ha iniciat amb un resum del programa Imagini Express amb imatges del viatge, presentat per la directora del projecte Núria Tió. A continuació, els equips han presentat les seves idees davant d’una audiència de 150 persones per triar els dos últims equips guanyadors.

Finalment, dels 9 projectes seleccionats per participar en l’Imagine Express 2020, els cinc guanyadors han estat: OnAir, CORe, PAD, Smile i Llaurador, els quals seran presentats en fòrums i conferències europees.

► Més informació: Imagine Blog [+]

► Notícia relacionada [+]