Skip to main content
Sin categoría

Places assignades a alumnes del Programa BATX2LAB

By 22 de mayo de 2020septiembre 7th, 2023No Comments

El Parc Científic de Barcelona ha resolt l’adjudicació de places del programa Batx2lab. En aquesta convocatòria que es va realitzar el 24 d’abril s’han rebut més de 100 sol·licituds d’alumnat d’arreu de Catalunya. Enguany el Parc Científic de Barcelona tutoritzarà 39 treballs de recerca de 40 alumnes.

Web

L’alumnat ha presentat sol·licituds per estudiar diverses àrees científiques com microbiologia, biofísica, biomedicina, malalties metabòliques, biologia estructural de proteïnes, nanotecnologia, entre d’altres.

El programa BATX2LAB ofereix a estudiants de primer de batxillerat la possibilitat de dur a terme la part pràctica del seu treball de recerca en els laboratoris del PCB, tutoritzats per personal científic i finalitza amb l’entrega de 3 premis als millors treballs. A més, els guanyadors estaran presents en un estand de la Fira Recerca en Directe que anualment es celebra a CosmoCaixa, conjuntament amb 11 grups de recerca d’institucions de prestigi d’arreu de Catalunya per a donar a conèixer al públic assistent l’estudi que han realitzat.

BATX2LAB s’emmarca dintre de Recerca en Societat, la proposta del Parc Científic de Barcelona per afavorir el diàleg entre la ciutadania i el personal investigador i fomentar les vocacions científiques entre els joves. Aquest programa compte amb el suport de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT), i de l’Ajuntament de Barcelona, i en 2016 va estar reconegut amb el Segell de Qualitat Educativa del Consell de Coordinació Pedagògica de Barcelona (CCP).

 

Resolució alumnat seleccionat BATX2LAB 2020-2021