Skip to main content
Sin categoría

Consulta el llistat d’assignacions i confirma la teva reserva abans del 22 de setembre!

By 17 de septiembre de 2021septiembre 7th, 2023No Comments

El passat 15 de setembre es va realitzar el sorteig per assignar les places dels tallers “Descobreix la Recerca!” i “Fes Recerca!” del Parc Científic de Barcelona. Podeu consultar el resultat del sorteig al web https://recercaensocietat.cat/tallers/ on trobareu la llista provisional d’adjudicació.

Aquells centres que hagin aplicat per poder tenir plaça per als tallers rebran una comunicació per mail i hauran de comprovar que l’assignació de l’activitat és correcte en la temàtica que van presentada a la seva sol·licitud.

IMPORTANT!
Un cop comprovat que l’assignació del taller és la correcte, s’haurà de confirmar la reserva abans del dia 22 de setembre, per tal que sigui efectiva emplenant el formulari d’inscripció que indicarà el mail rebut.

Els centres educatius que no confirmin la seva reserva, perdran les places assignades, i la reserva, quedarà automàticament alliberada per al següent centre educatiu de la llista d’espera.

El Parc Científic de Barcelona ha ampliat la capacitat d’aforament de l’espai OpenLab, on es realitzen els tallers, d’acord amb la normativa que té el Departament d’Educació en el Pla d’actuació per al curs 2021-2022 per a centres educatius en el marc de la pandèmia:

Primària: 25 alumnes

ESO i Batxillerat: 30 alumnes

Places disponibles fora de sorteig

Si esteu interessats en alguns dels tallers on encara han quedat places lliures, ens ho podeu comunicar a través de l’adreça difusiociencia@pcb.ub.cat. I aquestes, s’assignaran per ordre de rebuda de la sol·licitud.

Les activitats formen part del Programa Recerca en Societat, que és una iniciativa que el Parc Científic de Barcelona va engegar l’any 2003 per apropar la ciència a la ciutadania i fomentar les vocacions entre els joves. Actualment, engloba més de 100 activitats en què participen més de 6000 persones cada any.

El programa ha estat reconegut amb el Segell de Qualitat Educativa del Consell de Coordinació Pedagògica de Barcelona (CCP) impulsat per l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona (IMEB),  i compta amb el suport de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) del Ministeri de Ciència e Innovació, i de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) de l’Ajuntament de Barcelona.

Amb el suport de: