Skip to main content
Sin categoría

La FECYT atorga l’ajut per al foment i la cultura científica, tecnològica i de la innovació al Parc Científic de Barcelona

By 11 de octubre de 2022septiembre 7th, 2023No Comments

Un any més el Parc Científic de Barcelona aconsegueix l’ajut de la Convocatòria per al foment de la cultura científica, tecnològica i de la innovació per el programa Recerca en Societat que atorga la Fundación Española de Ciencia e Innovación (FECYT) del Ministerio de Ciencia e Innovación.

Enguany l’ajut serà de 25.000 € que ajudarà al desenvolupament d’algunes de les activitats que desenvolupa. El Parc durant aquest període durà a terme accions formatives per a personal investigador que treballa en les entitats instal·lades dintre del mateix parc i que algun d’aquest personal participa activament en el programa de difusió, com el Batx2lab que tutela 40 treballs de recerca a l’alumnat de primer de batxillerat, els 90 tallers vivencials que ofereix a l’alumnat des dels 10 als 18 anys, la Fira Recerca en directe en la que participen centres de recerca de tota Catalunya mostrant la recerca actual que estan duent a terme durant cinc dies a CosmoCaixa, Reimagina la Ciència, el programa que difon entre l’alumnat que són els assajos clínics i quins factors i actors intervenen, així com la comunicació i divulgació dels avanços científics que generen les entitats ubicades al PCB.

El Parc Científic de Barcelona va ser renovat al març com a membre de la Xarxa d’Unitats de Cultura Científica i d’Innovació (UCC+I) que treballa actuant d’intermediària entre les institucions que les acullen i la ciutadania amb l’objectiu principal de promoure la cultura científica, tecnològica i de la innovació a través d’activitats de diversa tipologia: comunicació científica, divulgació, formació, etc.